Verizonova aplikacija za filtriranje poziva sada blokira lažno predstavljanje područja

0
51


Lažni pozivi za prevare su dovoljno loši, ali prijevara u susjedstvu je još gora – sve to može biti previše primamljivo za odgovor kad vidite broj koji je jezivo sličan vašem. Verizon (trenutno Matična kompanija kompanije Engadget) možda ima rješenje. To je ažuriranje njegova besplatna aplikacija Filter za pozive s “Neighborhood Filter” koja blokira pozive s brojeva koji dijele vaš pozivni broj i prefiks. Prevaranti koji vas pokušaju dobiti preći će na govornu poštu.

Možete odrediti i druge brojeve susjedstva ako znate da ih umjetnici prevara koriste, pod uvjetom da mjesečno plaćate 3 dolara za Call Filter Plus. I da, možete napraviti iznimke. Bilo koji broj na vašoj listi kontakata ili dopušteni brojevi i dalje će se provući, a slučajni blok možete ispraviti tako što ćete aplikaciji reći da zanemari filter za buduće pozive.

Ažurirana aplikacija je sada dostupna za Android i iOS. Filtriranje susjedstva nije najsofisticiranija odbrana od poziva na prevaru, ali je vjerojatno kasnilo. Ova vrsta neželjene pošte je česta do te mjere da možete dobiti više poziva dnevno. Jednostavan filter mogao bi dovesti do mnogo manje nevolja, a da ne spominjemo veće povjerenje u one pozive koji dolaze.

Sve proizvode koje preporučuje Engadget odabire naš urednički tim, neovisno o našoj matičnoj kompaniji. Neke od naših priča uključuju pridružene linkove. Ako nešto kupite putem jedne od ovih poveznica, možda ćemo zaraditi pridruženu proviziju.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here