Ažuriranje ‘PUBG Mobile’ dodaje samovozujući Tesla Model Y

0
40


PUBG Mobile vjerovatno nije prva igra koju biste očekivali električno vozilo za vezivanje, ali ovdje je svejedno. Krafton i Tencent Games imaju izvaljen 1.5 ažuriranje za pucač fokusiran na telefon koji uključuje mnoštvo ne tako suptilnih utikača za Teslu i njegove automobile. Najvažnije je da možete pronaći a Model Y na Erangelu koji se može sam voziti kada aktivirate režim autopilota na autoputu – ne toliko daleko od pravog načina rada autopilota.

Na Erangelu ćete pronaći i Gigafactory gdje možete izraditi Model Y aktiviranjem prekidača i samostalnom vožnjom Poluprikolice lutajte po mapi bacajući sanduke za opskrbu kada oštetite vozila. Ne, uprkos slikama, ne možete voziti Cybertruck ili Roadster (barem još ne).

Dodaci su dio veće “tehnološke transformacije” za Erangel koja uključuje remont zgrada i nove opreme, uključujući antigravitacijski motocikl.

Kao što je često slučaj, ova ažuriranja ne biste trebali očekivati ​​redovno PUBG – svađa Battle Royalea za konzole i računare ima realniju atmosferu. The PUBG Mobile ažuriranje je zaista ne tako suptilan način da Tesla oglašava svoja EV-a u zemljama u kojima još nema snažnu usmenu predaju koja ide u njegovu korist.

Sve proizvode koje preporučuje Engadget odabire naš urednički tim, neovisno o našoj matičnoj kompaniji. Neke od naših priča uključuju pridružene linkove. Ako nešto kupite putem jedne od ovih veza, možda ćemo zaraditi pridruženu proviziju.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here